роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Спідниці: які моделі та фасони популярні в 2023 році?2023-08-31Цього сезону мода пропонує безліч різних варіантів, які можна поєднувати з різними елементами гардероба.
Спідниці: які моделі та фасони популярні в 2023 році?Спідниці: які моделі та фасони популярні в 2023 році?

Спідниці: які моделі та фасони популярні в 2023 році?

У світі моди, де тенденції миттєво створюються і так само швидко змінюються, одяг є не лише засобом прикраси, але й виразом особистості, стилю та індивідуальності. Серед безмежного розмаїття модних рішень, спідниця здавна утримує свою непохитну позицію, як символ жіночої грації та привабливості.

Спідниця є однією з найдавніших частин гардеробу, яку використовували ще в античні часи. Вона пережила декілька сторіч, набуваючи різних форм, довжини та стилів, але завжди залишалася символом жіночності. І недаремно: спідниця підкреслює витонченість силуету, надаючи образу вишуканості та елегантності.

Цього сезону мода пропонує безліч різних варіантів, які можна поєднувати з різними елементами гардероба. Сьогодні разом зі спеціалістами від Текстиль-Контакт ми допоможемо вам розібратися які фасони спідниць особливо актуальні у 2023 році та які тканини краще вибрати для втілення проектів мрії!

Популярні фасони спідниць в осінньому сезоні 2023?

Сучасні жінки часто використовують спідницю, як засіб самовираження. Також вона може бути символом стилю та настрою. Від міні до максі, від облягаючих до розкльошених – кожен варіант спідниці розповідає свою історію. Крім того, спідниця може бути відмінним шансом показати індивідуальний підхід до моди, поєднуючи її з іншими елементами гардеробу та аксесуарами.

Світ моди ніколи не стоїть на місці, і 2023, рік не виняток. Нові тренди надають спідницям нові форми та стилі, відображаючи сучасні реалії та потреби жінок. Однак, деякі класичні елементи завжди залишаються актуальними.

Наприклад, в сезон осінь 2023 особливо популярною є довжина спідниці по коліно. Поради стилістів в полягають у тому, щоб низ спідниці закінчувався на рівні середини коліна - там, де нога має найвужче місце. А от згідно фасону, можна розглянути серед таких стильних варіантів, як:

  • Мідіспідниця з високою талією. Цей варіант надає образу стриманості та жіночності. Висока талія додає грації, а довжина міді створює елегантний силует;
  • Плісе. Плісировані спідниці завжди привертають увагу своєю текстильною структурою та грою кольорів. Вони можуть бути різної довжини та текстур;
  • Асиметрія. Спідниці з асиметричними кроєм виглядають незвичайно та стильно. Такий дизайн додає динаміки образу;
  • На запах. Цей фасон дозволяє додати природньої легкості, грайливості та витонченості як повсякденному,  так і вечірньому образу.

Які тканини краще вибрати для пошиття спідниці? Розумні поради від Текстиль-Контакт

Самостійне пошиття виробу – це завжди складна задача, що потребує як особливих знань, так і використання якісних тканин. З останнім залюбки допоможе інтернет-магазин Текстиль-Контакт, в каталозі якого більше 30 тисяч тканин. Серед них, спеціалісти магазину відібрали ті полотна, які найкраще підійдуть для створення спідниці мрії! Найбільш популярними та актуальними в цьому сезоні є:

  1. Джинс/денім. Бестселер у всі роки! Спідниці з джинсової тканини ніколи не втрачають актуальності, можуть мати безліч фасонів і всі вони мають актуальний та стильний вигляд. Для пошиття можна обрати як натуральний варіант з бавовни – це коттон твіл, так і тканину з комбінованим складом – джинс лайт. Обидва матеріали мають доволі високий рівень міцності та зносостійкості, добре тримають форму, невибагливі у використанні та надовго зберігають яскравість кольору. Також полотно джинс лайт має у складі волокна еластану, що надає тканині еластичності та особливої зручності при експлуатації. В асортименті тканини як класичних кольорів, так і однотонні моделі стриманих відтінків, наприклад, білий, бежевий, коричневий тощо. Особливо популярними фасонами вважаються спідниці прямого силуету або у формі трапеції, з розрізами, а також на кнопках або гудзиках.
  2. Платтяна жатка. Ці матеріали ідеально підходять для виготовлення спідниць у фасонах асиметрія та на запах. Полівіскоза не просвічується, приємна до тіла, а завдяки м'ятій структурі практично не вимагає прасування. Спідниці з віскози зручні в використанні, а ефект зім'ятості тканини в них виглядає надзвичайно цікаво і стильно. Найчастіше ці тканини обирають для пошиття виробів з довжиною міді або максі, що гарно виглядають у поєднанні з прилеглим верхом, наприклад, з топом чи боді. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт велика кількість кольорів та відтінків, тому кожен без проблем може обрати свій ідеальний варіант!
  3. Костюмні тканини. Найчастіше такі тканини купують для пошиття класичних спідниць-олівців, що користуються неймовірною популярністю серед українських жінок. Спідниця-олівець чудово підкреслює витонченість та стрункість жіночого тіла, одночасно виглядає привабливо та стримано, тому обирається в якості комплекту до ділового костюму. З такою метою ми пропонуємо обрати:
  • Костюмну тканину фукро. Матеріал має стислу фактуру полотна, що нагадує вибитий малюнок. Тканина доволі міцна та зносостійка, додає візуального об'єму виробу та максимально проста у догляді;
  • Костюмна тканина Тесла. Полотно має комбінований склад, невибагливе у догляді та дуже комфортне у носінні. Доволі щільна, але легка тканина тесла добре пропускає повітря, гігроскопічна, пластична та несхильна до електризування. Спідниці з тканин, у складі яких віскоза, відмінно драпіруються та підкреслюють принади фігури;
  • Платтяний креп. Головна особливість тканини – це неймовірно цікава зерниста фактура. Полотно приємне до тіла, непрозоре та максимально зручне у використанні. Добре піддається драпіровці, що сприяє створенню з крепу моделей спідниць, які добре підкреслюють фігуру.
  1. Вовняні тканини. Ідеальні тканини для пошиття спідниць та інших предметів ділового образу леді. Полотна, що мають вовну у складі, прості та зручні у використанні, привабливо виглядають та не викликають особливих складнощів у догляді. Інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує величезний асортимент якісних костюмних тканин - однотонні та у смужку, напіввовняні, різноманітної структури, змішаних складів, з додаванням еластану і без нього тощо. Особливо яскравими представниками є: костюмна тканина,  полотно з колекції TORINO, а також матеріал у делікатну клітинку RUBINO.
  2. Штучна шкіра. Цікавий варіант для створення стильного та навіть зухвалого образу. Жіночі спідниці зі штучної шкіри користуються неймовірною популярністю в останні роки та не втрачають актуальності в сезоні осінь 2023. За основу використовують штучну шкіру, що виготовляється з волокон поліестеру та поліуретану у рівній пропорції. Матеріал має привабливий зовнішній вигляд, не тягнеться та несхильний до деформації, м'який, легкий, доволі еластичний та максимально комфортний у використанні. У асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт велика кількість відтінків: можна обрати як класичний коричневий, так і вишуканий палевий чи світло-оливковий. Найбільш розповсюдженим фасоном вважається спідниця прямого крою на прихованій блискавці або з рядком металевих гудзиків попереду. Також спідниця може мати декоративні вставки з перфорованої штучної шкіри, що надасть особливого шарму.

Спідниця, безсумнівно, є однією з найбільш виразних предметів жіночого гардеробу. Вона не просто прикрашає, але і підкреслює жіночу вроду, грацію та стиль. Сучасні тренди надають спідницям нові форми та зміст, роблячи їх актуальними в будь-якому сезоні. Незалежно від обраного стилю та довжини, спідниця залишається втіленням жіночої елегантності та індивідуальності. А щоб створити спідницю своєї мрії, варто зазирнути в каталог інтернет-магазину Текстиль-Контакт та вибрати особливо гідні варіанти!

 
Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 31.08.2023