роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Сяюча революція: вчимося формувати повсякденний лук з трендовими блискучими спідницями2024-02-08З чим найкраще поєднувати мерехтливі спідниці
Сяюча революція: вчимося формувати повсякденний лук з трендовими блискучими спідницямиСяюча революція: вчимося формувати повсякденний лук з трендовими блискучими спідницями

Сяюча революція: вчимося формувати повсякденний лук з трендовими блискучими спідницями

У світі моди, що постійно розвивається, тренди приходять і йдуть, як сезони. Однією з таких тенденцій наприкінці року, що викликала хвилю уваги як на подіумах, так і на вулицях, є тренд на блискучі спідниці. Від металевих оздоблень до прикрас із паєтками – стали виразним предметом, які миттєво додали гламуру та родзинки будь-якому вбранню.

Мерехтливі спідниці насправді є універсальною річчю в гардеробі і стануть в нагоді й після зимових свят. Найбільш гармонічно комбінувати їх зі «спокійним» верхом: білими сорочками, структурованими однотонними жакетами або виробами із затишного трикотажу. Давайте подивимось на найбажаніші спідниці і тканини сезону осінь-зима 2023/2024 в колекціях брендів від ультракоротких міні до драматичних максі.

Популярні фасони трендових блискучих спідниць

Цього сезону блискуча спідниця — новий вірусний одяг, який повинен опинитись у вашому арсеналі. Придивіться до версій із сотнями леліток, моделей з металізованих тканин, схожих на рідке золото, напівпрозорих спідниць з мерехтінням, варіантів з маленькими стразами або схожих на цукеркову обгортку. До речі, у колекції Valentino можна знайти ультракоротку спідницю з різнокольоровими паєтками, яку бренд поєднав з елементами ділового стилю: білою сорочкою і краваткою. А якщо вам ближча класична стилізація, то додайте до блискучої максіспідниці твідовий жакет, надихнувшись колекцією Self-Portrait.

syayucha-revolyucziya-1

Загалом, найбільш популярними моделями є:

  1. Мініспідниця з паєтками. Класичний вибір для вечірніх прогулянок або особливого заходу, мініспідниця з паєтками випромінює атмосферу, готову до вечірки. Будь то сміливі привабливі відтінки чи класичні металеві тони, цей стиль обов’язково не залишить вас осторонь захоплених поглядів.
  2. Плісирована металева спідниця міді. Металева плісирована спідниця міді ідеально підходить як для повсякденних, так і для урочистих випадків, створює вишуканий, але сучасний вигляд. Її плавний силует і мерехтлива обробка додають нотку елегантності будь-якому луку, особливо в поєднанні з пальто.
  3. Блискуча спідниця А-силуету. Блискуча спідниця А-силуету забезпечує ідеальний баланс між грайливістю та шиком. Завдяки привабливому силуету цей фасон ідеально підходить для додання нотки гламуру вашому повсякденному чи навіть вечірньому образу.
  4. Спідниця-олівець з паєтками. Щоб створити класичний і вишуканий, натомість доволі стильний та трендовий образ, якнайкраще вибрати спідницю олівець з мерехтливими паєтками. Витончений силует, вигадливі деталі з паєток і вдала комбінація з сорочкою роблять лук одночасно стильним та достатньо стриманим.

syayucha-revolyucziya-2

Блискучі спідниці не лише для вечірок! Коли доречно одягати мерехтливі вироби?

Краса блискучих спідниць полягає в їх універсальності, що дозволяє плавно переходити від дня до ночі, від повсякденного образу до офіційного стилю. Ось кілька випадків, коли ви можете впевнено «сяяти»:

  • Вечірки та особливі події. Якщо ви вирушаєте на весілля друзів або на коктейльну вечірку, блискуча спідниця стане ідеальним вибором для доповнення вашого святкового образу. Поєднуйте її з витонченою блузою та ефектними туфлями на підборах для максимального ефекту. Або ж вибирайте спідницю в підлогу з паєтками в поєднанні з блейзером для створення вишуканого, але гламурного образу;
  • Романтичні побачення. Хочете справити незабутнє враження під час романтичного побачення? Не втрачайте шанс засліпити коханого не лише своєю чарівністю, але й стильним елементом луку. Незалежно від того, виберете ви спокусливу міні чи елегантну міді, блискуча спідниця обов’язково підкреслить кокетливість та залишить незабутнє враження;
  • Повсякденні прогулянки. Не залишайте свою блискучу спідницю лише для особливих випадків. Завдяки правильному стилю ви можете легко включити її у свій повсякденний гардероб. Поєднуйте блискучу спідницю А-силуету зі зручним светром і ботильйонами, щоб створити шикарний і невимушений денний образ;
  • Офіційні заходи. Якщо вам скажуть, що спідниця з паєтками – це лише на свято, то впевнено відмовляйтеся від таких порад! Насправді аксесуар з блискітками бежевого, чорного або коричневого кольору, у поєднанні з жакетом в тон та білою сорочкою стане ідеальним луком для офісних переговорів чи важливої конференції.

syayucha-revolyucziya-3

З чим найкраще поєднувати мерехтливі спідниці: стильні поради від Текстиль-Контакт

Інтернет-магазин Текстиль-Контакт вже понад 7 років дарує українцям можливість не лише слідкувати за модними трендами, а й впевнено втілювати їх в життя за допомогою найкращих тканин. Каталог магазину налічує більше тридцяти тисяч позицій та щоденно поповнюється делікатними новинками. Сьогодні спеціалісти допоможуть підібрати якісні полотна для виробів, що якнайкраще поєднуються з вишуканими блискучими спідницями. Серед них тканини для виготовлення:

  1. Маскулінних пальто. Сріблясту спідницю міді з лелітками пропонуємо носити з тонким вовняним светром з круглим вирізом і двобортним чоловічим пальто. Ця модна формула завжди буде актуальна, адже образ, у якому використовуються різні текстури та відтінки сірого, є елегантним, але не надто офіційним рішенням. Для виготовлення пальто у маскулінному стилі ми пропонуємо вибрати пальтову тканину меланж у сірому відтінку. Матеріал має комбінований склад (вовна 60%, альпака 20%, поліамід 20%), завдяки чому достатньо приємний та зручний в експлуатації. Матеріал міцний та щільний, завдяки волокнам натуральної вовни добре зігріває та підтримує комфортну температуру для тіла. Зовні сіра тканина напрочуд стильна та приваблива, універсальна і практична при створенні модних луків у прохолодну пору року. Іншим гарним варіантом з каталогу є трикотаж пальтовий BOILJAQ з картатим візерунком у сірому відтінку. Тканина відрізняється якісними характеристиками, високими теплоізоляційними властивостями, довговічна і практична. Не вицвітає, добре тримає форму, надійно захищає від холоду. Матеріал має привабливий і благородний зовнішній вигляд. Варто зазначити, що матеріали на основі волокон вовни добре сідають по фігурі, мають елегантний вигляд та напрочуд комфортні при експлуатації.
  2. Екошуб. Поєднання блискучої спідниці з екошубою є класичним та нетривіальним варіантом як на вечірку, так і для повсякденного образу. Гармонійно виглядатимуть з шубами оверсайз, шуба-халат і навіть укороченими моделями. Для виготовлення шуби своєї мрії інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує звернути увагу на штучне хутро Тедді. Матеріал має високий ворс (30 мм), завдяки чому доволі приємний на дотик, пластичний, м'який і практичний у використанні. Штучне хутро Тедді невибагливе у догляді, в залежності від фасону виробу може мати як елегантний, так і грайливий образ. Поціновувачі більш стриманих образів можуть надати перевагу штучному хутру мутон у темно-сірому кольорі. Цей синтетичний матеріал відрізняється особливою щільністю та міцністю, має делікатний блиск хутра та неймовірно зручний у використанні. Штучне хутро мутон гарно зігріває в холодну пору року та надійно підтримує комфортну температуру протягом довгого часу.
  3. Куртки-косухи. Гра на контрастах — один із головних стилістичних прийомів при складанні модного образу. Тому спідниця в лелітках із легкістю поєднується зі шкіряною косухою — доведено street style-зірками. Для пошиття «косухи» інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує придбати якісну штучну шкіру, вибираючи з палітри базових відтінків. Якісний матеріал з поліуретановим покриттям має привабливий зовнішній вигляд, м'який, легкий і еластичний. Тканина дуже комфортна при контакті зі шкірою, несхильна провокувати подразнення. Також можна розглянути штучну шкіру на замші, що має особливий рівень міцності та щільності. Поверхня матеріалу покрита полімером, що на дотик та на зовнішній вигляд достеменно імітує натуральну шкіру. Серед переваг матеріалу варто виокремити: м'якість, пластичність і покращені експлуатаційні характеристики. Штучний матеріал добре драпірується, легко набуває і надовго зберігає форму. Тканина доволі міцна, стійка до стирання і різних температурних режимів.
  4. Блейзерів. Мініверсія спідниці з лелітками, яка практично прихована під класичним вовняним блейзером, теж має бути в зимових образах. Носіть її з вовняним шкарпетками довжиною до коліна і лакованими човниками, що є модним трендом цього сезону. Підберіть блейзер, який контрастує з кольором блискучої спідниці. Наприклад, чорний блейзер може добре гармоніювати з блискучою спідницею в кольорі бургунді, синьому або зеленому. Для пошиття блейзеру можна вибрати в асортименті Текстиль-Контакт костюмну тканину TWEET. Ця доволі щільна та міцна напіввовняна тканина гарно тримає форму, зносостійка та напрочуд приваблива на вигляд. Ідеальний варіант для пошиття класичного блейзеру, що надасть образу особливої елегантності та вишуканості. Не менш універсальний блейзер на «будь-який випадок у житті» можна виготовити з костюмного твіду ялинка. Тканина має комбінований склад (поліестер 66%, акрил 19%, віскоза 6%, вовна 5%, нейлон (поліамід) 4%), завдяки чому має найкращі властивості від кожного з типу волокон. Матеріал комфортний у пошитті та експлуатації, несхильний до виникнення зачіпок та ковтунців, гарно тримає та надійно зберігає форму на довгі роки.
  5. Світшотів. Найпростіший спосіб носити спідницю з паєтками після різдвяних свят — це поєднувати її зі світшотом або худі. Краще вибирати модель великого розміру і контрастного кольору та міксувати з масивними кросівками для ще більш невимушеного настрою. В залежності від настрою та стилю, світшот можна носити традиційно або заправляти у спідницю для створення стильного та невимушеного образу. Для виготовлення якісного та привабливого світшоту або худі з каталогу інтернет-магазину можна вибрати натуральний матеріал футер-стрейч двонитка. Матеріал представлений в каталозі у безлічі кольорів та відтінків, тому вибрати ідеальний варіант вийде навіть у найвибагливішого покупця. Загалом – це трикотажне бавовняне полотно з доданням невеликої кількості ниток еластану, що дозволяють тканині тягнутися та не сковувати рухи. Футер-стрейч м’який і ніжний матеріал, при цьому досить міцний, теплий і практичний. Тканина особливо приємна до шкіри, гарно пропускає повітря та несхильна до створення зачіпок і ковтунців. Більш щільним та формостійким матеріалом для виготовлення світшоту є футер трьохнитка з начісом, що ідеальний для виготовлення худі чи світшоту на прохолодні дні. Це спеціальне полотно змішаної пряжі володіє гнучкістю та м'якістю, надаючи комфорт і не викликаючи подразнень. Матеріал дуже міцний і витривалий, зберігаючий свою форму і не здатний до розтягування.
  6. Светрів. Ще одна ідеальна комбінація — спідниця з блискітками і светр з високим горлом, бажано класичного, але дуже модного кольору, наприклад, сірого. Або ж щоб створити затишний, але шикарний ансамбль, поєднуйте свою блискучу спідницю з масивним в’язаним светром без коміра. Вибирайте нейтральні тони, такі як: кремовий або сірий, щоб спідниця займала центральне місце. Доповніть образ ботильйонами та ефектним намистом для додаткової виразності. Для виготовлення светра можна вибрати трикотаж ангора щільний у палітрі нейтральних відтінків. Матеріал має комбінований склад (віскоза 42%, поліестер 39%, нейлон (поліамід) 19%), приємну на дотик ворсисту поверхню, привабливий та стильний зовнішній вигляд. Трикотаж міцний та щільний, добре розтягується, що надає практичності і зручності у використанні. Більш дорогим і вишуканим варіантом тканини для пошиття светру є трикотаж ангора у світло-сірому відтінку, що має у складі натуральні волокна вовни та ангори. Така тканина неймовірно м'яка та комфортна при експлуатації, добре тягнеться. Матеріал чудово зберігає тепло і підтримує оптимальну температуру тіла. 

Підсумовуючи попередній розбір, тенденція блискучих спідниць пропонує безмежні можливості для творчості та самовираження. Тож сяйте впевнено, створюйте незабутні образи, виглядайте стильно разом з найкращими тканинами від інтернет-магазину Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 08.02.2024