роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Елегантність та затишок: причини змінити стару футболку на комплект стильного домашнього вбрання2023-11-02Вибирати домашній одяг так само важливо, як і підбирати гардероб для роботи
Елегантність та затишок: причини змінити стару футболку на комплект стильного домашнього вбранняЕлегантність та затишок: причини змінити стару футболку на комплект стильного домашнього вбрання

Елегантність та затишок: причини змінити стару футболку на комплект стильного домашнього вбрання

Дім – це наша фортеця, місце, де ми знаходимо розраду, відпочинок та комфорт. Кожен господар детально розробляє дизайн інтер'єру, намагається створити гармонійний баланс всіх елементів у приміщенні. Але водночас домашній одяг не завжди виглядає доречно, навіть часто повсякденні домашні костюми та футболки – це просто старі речі, що втратили привабливий вигляд та знайшли «нове життя» виключно у стінах будинку. Настав час переглянути своє мислення і зрозуміти, що вибирати домашній одяг так само важливо, як і підбирати гардероб для роботи, вечірок та особливих випадків.

Сьогодні спеціально для всіх, хто бажає переглянути свій домашній гардероб, ми розкажемо, що домашній одяг може бути не лише зручним та комфортним, але й привабливим та навіть стильним. А підібрати ідеальні тканини та фасони нам залюбки допоможуть спеціалісти з інтернет-магазину Текстиль-Контакт.

Що таке домашній одяг?

Домашній одяг - це спеціально призначені речі, які можна носити вдома для відпочинку та зручності. Вони повинні бути зручними, м'якими та приємними до тіла. Основною функцією домашнього одягу є забезпечення комфорту та затишку, коли ви відпочиваєте вдома або займаєтесь хатніми справами. Такий одяг дозволяє вам відпочивати, розслаблятися і бути самим собою без обмежень і дискомфорту.

elegantnist-ta-zatishok-prichini-zminiti-staru-futbolku-2

Чому ми звикли, що домашній одяг – це старі, непривабливі речі?

Думка про те, що домашній одяг старий, непривабливий і безформний виникла через сукупність факторів. Історичні норми диктували, щоб дім був місцем для відпочинку, тому мода не була пріоритетом у його стінах. Крім того, сама ідея моди часто викликає в уяві образи зшитих на замовлення костюмів, екстравагантних суконь і стильних аксесуарів, які здаються недоречними в межах власного життєвого простору.

Донедавна домашній одяг був синонімом поношених футболок, мішкуватих спортивних штанів і великих светрів, тобто втіленням комфорту, але не стилю. Таким чином люди намагалися відокремити своє публічне життя від приватних моментів, де мода та стиль були несуттєвими. Однак це ставлення поступово змінюється, оскільки індустрія моди адаптується до зростаючого попиту на стильний, але зручний домашній одяг. Сучасні інтернет-магазини пропонують величезний асортимент гарного одягу, що ідеально підходить для домашнього відпочинку, а також безліч тканин, які можна використати для пошиття комфортних предметів гардеробу.

elegantnist-ta-zatishok-prichini-zminiti-staru-futbolku-5

Яким вимогам мають відповідати тканини для домашнього одягу:

  1. Комфорт і зручність. Головна мета домашнього одягу – забезпечити комфорт, тому перевагу надають м’яким, дихаючим тканинам, наприклад футер двонитка. Крій має бути вільним і легким. Предмети одягу мають бути зручними, щоб людина могла вільно рухатися, відпочивати, займатися прибиранням та готуванням їжі тощо.
  2. Стиль. Хоча комфорт має вирішальне значення, домашній одяг не повинен поступатися стилем. Вибирайте вироби з ноткою вишуканості, це можуть бути елегантні вирізи, тонкі візерунки чи оздоблення речей якісною фурнітурою.Універсальність. Домашній одяг має бути достатньо універсальним, тобто він має бути зручним і для відпочинку перед телевізором, і доречним для проведення конференції по відеозвязку, наприклад, з співробітниками.
  3. Індивідуальність. Ваш домашній одяг має відображати ваш особистий стиль і смак. Вибирайте кольори та візерунки, які резонують із вами та створюють гарний настрій. Наприклад, дівчата, які вважають головним проявом жіночої краси носіння спідниць та суконь, для домашнього вжитку можуть надати перевагу коротким халатам та сарафанам. Натомість поціновувачі тепла та комфорту, стилю оверсайз та носіння худі у повсякденному житті, можуть вибрати зручну кофту з капюшоном і для домашнього відпочинку.
  4. Довговічність. Певна річ, при виборі тканини чи готового предмету одягу звертайте увагу на якість. Інвестуйте в міцні тканини та добре пошитий домашній одяг, який прослужить вам не один сезон, забезпечуючи комфорт і стиль протягом тривалого часу.

elegantnist-ta-zatishok-prichini-zminiti-staru-futbolku-3

Який домашній одяг вибрати?

Сучасні дизайнери пропонують широкий асортимент різновидів одягу та фасонів, що ідеально підходять для домашнього використання. Всі люди різні, так само відрізняються їх смаки та розуміння зручності, тому ми підготували універсальну підбірку одягу, щоб кожен міг віднайти свій ідеальний варіант. Серед найбільш популярних:

  • Комплекти для відпочинку. Домашні костюми стають все більш популярними. Зазвичай, це спортивні штани або джогери в поєднанні з відповідним світшотом або худі. На період літньої спеки, комплект може складатися з майки або топу на тонких бретелях та шортиків. Вони доступні в різноманітних кольорах і дизайнах, що дозволяє зберегти стильний вигляд без шкоди для комфорту;
  • Легкі сарафани і халати. Легкі сарафани та халати можуть бути не тільки комфортними, але і дуже жіночними. Вони ідеально підходять для релаксу вдома і виглядають дуже елегантно. Сучасні моделі з атласу та прикрашені гіпюром мають надзвичайно розкішний та витончений вигляд;
  • Трикотажні вироби. М'які трикотажні кофти та штани, шорти та футболки можуть бути дуже зручними і при цьому додавати вам затишку і стилю. В залежності від настрою, темпераменту та уподобань, костюми з трикотажу можуть бути стриманими однотонними або з грайливими принтами чи мультиплікаційними героями.

elegantnist-ta-zatishok-prichini-zminiti-staru-futbolku-4

Які тканини найкраще підходять для пошиття домашнього одягу? Поради від Текстиль-Контакт

Інтернет-магазин Текстиль-Контакт всім бажаючим пропонує оглянути каталог тканин, що призначені для пошиття зручних та комфортних речей, що ще й стануть окрасою вашого домашнього образу. Якісні тканини, приємні ціни, зручні умови доставки у кожен куточок України – все це чекає покупців інтернет-магазину Текстиль-Контакт. А щодо найкращих тканин, які варто розглянути для пошиття комплектів домашнього одягу, варто звернути увагу на:

  1. Фланель. Це приваблива та комфортна тканина з начісом, що виготовляється з волокон натуральної бавовни. Фланель чудово пропускає повітря та має достатній рівень гігроскопічності. Також серед важливих властивостей фланелі варто відмітити щільність, міцність та теплоізоляційні властивості. Вироби з натуральної фланелі м`які та приємні на дотик, несхильні викликати подразнення шкіри. В асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт великий вибір фланелі, що представлена у різних кольорах та відтінах. Використати комфортний матеріал можна для пошиття костюмів, сорочок, піжам тощо.
  2. Плюш. Плюш – це ніби синонім слова затишок! Неймовірно м`яка, комфортна і приваблива тканина, що виготовляється з синтетичного поліестеру особливим методом, в результаті чого на поверхні формується густий ворс. Міцна та щільна тканина, при правильному догляді, надовго зберігає форму та первісний стан. Використати плюш можна для пошиття домашніх костюмів та халатів, що подарують тепло, затишок та спокійну атмосферу.
  3. Велюр. Унікальний та привабливий велюр пеньє стане ідеальним варіантом для пошиття зручного домашнього одягу. Тканина має комбінований склад з натуральних волокон бавовни та синтетичного поліестеру. На поверхні полотно має невеликий, але густий ворс, що забезпечує м`якість та комфорт при використанні. Також серед властивостей велюру пеньє варто виокремити такі показники, як: міцність, щільність, стійкість до механічних впливів, несхильність до деформації, збереження первісного стану та привабливого вигляду на тривалий час експлуатації. В каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт велика палітра кольорів велюру, тому вибрати свій ідеальний варіант зможе навіть особливо вибагливий модник.
  4. Оксамит стрейч/велюр стрейч. Для створення дійсно розкішного домашнього костюму або зручного халату можна вибрати велюр стрейч у вишуканих відтінках. Гладкофарбована однотонна тканина покрита коротким, але густим ворсом, що подарує особливий затишок та комфорт. Іноді бувають варіанти полотна, де ворс розташований нерівномірно і під іншим кутом, що створює ефект великих плям та надає тканині оригінальності. Практична тканина несхильна до зминання та утворення складок, що значно спрощує догляд та дозволяє мати шикарний вигляд щоденно. Не менш розкішною тканиною є оксамит стрейч Крістал, що має синтетичний склад і напрочуд естетичний зовнішній вигляд. На поверхні тканина має густий ворс, що гарно переливається при натуральному та штучному світлі. Оксамит стрейч доволі м'який та ніжний, приємний на дотик та при контакті зі шкірою. Полотно доволі щільне та міцне, розповсюджене при пошитті комфортних домашніх костюмів.
  5. Вельвет. Доволі цікавим та недооціненим варіантом для пошиття домашнього одягу є вельвет. Ця фактурна тканина виготовляється з натуральних волокон бавовни та синтетичних ниток еластану, що значно покращують експлуатаційні властивості. М'яка та міцна тканина практично несхильна до зминання, добре зберігає тепло, зносостійка і довговічна. Можна використати для пошиття зручного домашнього брючного костюму з сорочкою на ґудзиках. Стосовно догляду слід пам'ятати, що вельвет на основі бавовни потребує особливого догляду та може зсідатися після прання.
  6. Фліс. Дуже приємна, м'яка та зручна тканина для пошиття одягу повсякденного використання. Сучасна синтетична тканина добре пропускає повітря та має чудові теплоізоляційні властивості. Вироби з флісу несхильні до формування ковтунців та втрати первісного стану під час тривалої експлуатації. Флісова тканина в асортименті інтернет-магазину Текстиль-Контакт представлена у широкому виборі яскравих та нейтральних кольорів, що дозволяє купити найкращий варіант кожному покупцю.
  7. Футер. Тканина футер має декілька різновидів, хоча всі можна використати для пошиття зручного домашнього одягу. Наприклад, на весну та літо, можна надати перевагу більш легкому та тонкому матеріалу на основі натуральної бавовни та синтетичного поліестеру. М'яка та комфортна тканина добре приймає форму тіла, ніжна, тепла та практична. А от на осінь та зиму краще надати перевагу речам з футеру трьохнитки з начісом. Це трикотажне полотно доволі міцне та щільне, зносостійке та несхильне до втрати первісної форми. Матеріал з начісом має гарні теплоізоляційні властивості, зігріває тіло та підтримує комфортну температуру.  Ідеальний для пошиття спортивних та домашніх комплектів одягу.

Настав час розвіяти думку про те, що домашній одяг є ототожненням старих та непривабливих предметів гардеробу. Сучасні домашні речі можуть бути і красивими, і стильними, водночас забезпечувати комфорт і релакс, що так необхідні після робочого дня. Тому час забути про розтягнуту футболку та старі джинси, а звернути увагу на нові, гарні та комфортні речі, що допоможуть створити гармонійну атмосферу та дозволять почувати себе справжньою зіркою власного дому. А знайти та замовити найкращі тканини для реалізації свого стильного проекту можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 02.11.2023