роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
роздріб

0800 752 001

 
  • 0800 752 001
  • 044 229 5898
  • 067 318 93 00
  • 050 394 98 07
  • 063 192 55 38
Опт

0800 60 20 02

 
  • 0800 60 20 02
  • (044) 239 20 01
  • (050) 414 55 01
  • (067) 321 51 76
Кошик ( 0 )
Брюки bootcut знову на піку популярності!2024-02-16Особливості фасону брюк bootcut та чому не варто їх плутати з брюками-кльош
Брюки bootcut знову на піку популярності!Брюки bootcut знову на піку популярності!

Брюки bootcut знову на піку популярності!

Мода — це постійний цикл інновацій і відродження, де тенденції минулого часто повертаються на поверхню з сучасним відтінком. Серед цієї відродженої класики брюки-чоботи виділяються як позачасовий продукт, який легко поєднує вишуканість із універсальністю. Давайте разом розглянемо головні принципи фасону брюк bootcut, дослідимо з якими предметами одягу вони мають особливо стильний вигляд та навіть виокремимо тканини, що є найдоцільнішими для пошиття захопливого виробу.

Особливості фасону брюк bootcut та чому не варто їх плутати з брюками-кльош

Брюки типу Bootcut характеризуються елегантним силуетом, який м’яко облягає стегна, а потім злегка розширюється від коліна до низу. Цей унікальний крій візуально подовжує ноги, забезпечуючи збалансовану та приємну посадку для різних типів фігури. Невелике розкльошення в нижній частині дозволяє підібрати різне взуття, що робить брюки bootcut універсальним варіантом як для повсякденних, так і для офіційних випадків.

Назва "bootcut" (з англійської "boot" - чобіт) вказує на те, що цей стиль штанів ідеально пасує для носіння з чоботами чи черевиками, як під низом, так і заправляючи всередину. Bootcut-брюки популярні серед тих, хто шукає більше відкритий або вільний фасон, ніж, наприклад, у класичних джинсах або slim-фасоні. Цей стиль може надавати деякий баланс між приталеністю і свободою рухів, що робить їх популярними в різних стилях гардеробу. Streetstyle-зірки обожнюють штани bootcut в новому сезоні і складають десятки стильних образів — від повсякденних виходів до вечірніх ансамблів. Наприклад, ви можете носити bootcut із силуетним жакетом, вкороченим бомбером, шкіряними пальтами та теплими светрами, в залежності від погоди або ситуації.

bryuki-bootcut-znovu-na-piku-populyarnosti-1

Натомість брюки кльош або (flared pants або bell-bottoms) - це стиль штанів, який характеризується тим, що вони облягають стегна, а потім поступово розширюються внизу, формуючи дуже широкий низ. Такий дизайн нагадує форму дзвонів, і саме тому їх іноді називають "bell-bottoms". Штани-кльош були особливо популярні у 1960-1970-х роках, їх великі широкі штанини стали символом того часу та моди хіпі та рок-культури. Однак і цей стиль може періодично повертатися в моду, як елемент ретро-стилю або у нових інтерпретаціях в дизайні одягу.

Тому при виборі варто пам'ятати, що від класичного кльош буткат відрізняє особливість крою: джинси-кльош можуть розширюватися від стегна, а буткат збільшується в обхваті коліна. Найчастіше це джинси на низькій посадці, але зараз вистачає моделей і з високою талією, тож знаходьте свою «золоту середину» та створюйте вражаючі образи!

bryuki-bootcut-znovu-na-piku-populyarnosti-2

З чим найкраще поєднувати брюки bootcut?

Однією з ключових переваг брюк буткат є їх адаптація до різних стильових уподобань. Щоб створити повсякденний образ, поєднуйте їх із приталеною футболкою, додавши шари, наприклад, джинсову куртку чи кардиган для додаткового тепла та простору. Доповніть ансамбль ботильйонами або кросівками, створивши зручну і невимушену атмосферу.

Для більш офіційних заходів можна скласти такий лук: стильний жакет та універсальна біла сорочка, класичні туфлі або лофери для створення нотки вишуканості. Збираючись на вечірку або корпоратив брюки буткат можна поєднати з чобітками на платформі або туфлями на високих підборах, а головний яскравий центр зробити на ефектній блузці або топі з блискітками.

Для неквапливих прогулянок або активного відпочинку на свіжому повітрі додайте до них затишний светр і зручні кросівки в яких буде зручно пересуватися протягом дня. Незалежно від того, чи збираєтеся ви відвідати дружню зустріч чи професійний захід, брюки bootcut випромінюють впевненість, елегантність і комфорт, що робить їх ідеальним вибором для будь-якої життєвої ситуації.

bryuki-bootcut-znovu-na-piku-populyarnosti-3

Найкращі тканини для пошиття брюк bootcut: на яких матеріалах акцентувати увагу?

Окрім стильних доповнень та аксесуарів, на загальне враження від образу впливає і матеріал з якого виготовлені брюки. Вибрати найкращі тканини високої якості завжди можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт, що регулярно радує покупців новинками продукції та вигідними акціями. Серед довжелезного асортименту у каталозі можна віднайти низку полотен, що стануть ідеальною основою для пошиття тенденційних брюк bootcut і прикрасою цьогорічного весняного образу. Для штанів стилю «буткат» можна вибирати різні типи тканин, в залежності від сезону, стилю та зручності. Ось кілька популярних варіантів:

  • Денім. Цей матеріал найчастіше вибирається для пошиття брюк bootcut, адже має безліч переваг: позачасову стильність, універсальність при створенні луків, достатню жорсткість для отримання потрібної форми тощо. Джинсові брюки можна вдало виготовити з джинсової тканини Фрателлі. Матеріал має комбінований склад (бавовна 95% і еластан 5%), що дозволяє отримати чудові експлуатаційні властивості. Блакитний колір тканини є особливо універсальним та звичним для джинсових брюк, а тому гарно поєднується з будь-яким типом верхнього одягу. Матеріал достатньо щільний, міцний та практичний, легкий у пошитті та не потребує вибагливого догляду. Тканина добре тримає форму, а завдяки еластану гарно сідає по фігурі та не стримує рухів. Також для пошиття цих брюк у модному фасоні можна замовити у Текстиль-Контакт міцний та формостійкий джинс у темно-сірому або темно-синьому кольорах. Такий варіант брюк ідеальний у будь-яку погоду та гармонійно поєднується як з літніми топами, так і осінніми светрами. Тканина виготовлена на основі волокон натуральної бавовни і містить синтетичні волокна еластану, що позитивно впливає на зручність при носінні. Сумішевий склад з гарними експлуатаційними характеристиками забезпечує практичність та довговічність виробам. Матеріал дозволяє тканині дихати, не створює парникового ефекту, надовго зберігає насиченість кольору та не потребує складного догляду;
  • Котон. Легкий котоновий матеріал може бути комфортним та ідеальним вибором для весняно-літніх колекцій Bootcut брюк. Матеріал надає виробу еластичності та не сковує рухів, комфортний у використанні і має візуально привабливий вигляд. Серед тисячі позицій у каталозі інтернет-магазину Текстиль-Контакт ми пропонуємо звернути увагу на котон SABROSA у класичному темному відтінку. Загалом – це натуральна тканина, що має у складі волокна бавовни та незначний домішок синтетичного еластану, що надає зносостійкості та еластичності готовому виробу. Легкий і формостійкий матеріал не перешкоджає циркуляції повітря, має достатній рівень гігроскопічності і міцності. Володіє прекрасною здатністю підлаштовуватися під будь-яку температуру (в спеку - прохолодний, а в холод - теплий). Котон SABROSA несхильний до зсідання, утворення зачіпок та втрати привабливого вигляду. Для створення вишуканих та елегантних образів можна вибрати котон стрейч у стриманому сіро-бежевому кольорі. Це також тканина з комбінованим складом натуральних волокон бавовни та синтетичного еластану. Вироби гарно тримають форму та несхильні до розтягування, комфортні при контакті зі шкірою та надовго зберігають первісний привабливий вигляд і колір;
  • Вовна. Тканини для пошиття брюк на основі вовни просто мастхев на зиму та прохолодні весняні дні. Полотна з вовняних волокон або змішані матеріали мають високі теплоізоляційні властивості, що дозволяє підтримувати комфортну температуру тіла у морозні дні. Для пошиття утеплених брюк у фасоні bootcut інтернет-магазин Текстиль-Контакт пропонує вибрати тканину FELICE, що представлена у каталозі у декількох популярних відтінках. Матеріал має комбінований склад (поліестер 54%, вовна 44%, еластан 2%), тому чудово підтримує комфортну температуру, приємний до тіла та несхильний провокувати подразнення. Тканина гарно пропускає повітря, доволі міцна, щільна та формостійка. Матеріал FELICE має напрочуд елегантний вигляд та зберігає естетичну привабливість на довгий час. Не менш витонченим варіантом для пошиття брюк і створення класичного образу є тканина KASE FLANEL. У складі матеріалу аж 78% волокон натуральної вовни, що забезпечує особливе тепло та комфорт при використанні. Матеріал має привабливий картатий візерунок на поверхні, що добре комбінується з класичними сорочками, жакетами, тренчами, пальто тощо. Якісний і практичний матеріал несхильний до утворення зачіпок та ковтунців, надовго зберігає естетичний вигляд виробу;
  • Костюмні тканини. Для пошиття брюк унікального фасону також можна вибрати тканини з костюмної групи. В залежності від фактури та кольору, брюки можуть ідеально вписуватися як для офіційного, ділового стилю, так і бути комфортним, повсякденним предметом одягу. Серед низки костюмних тканин з каталогу інтернет-магазину Текстиль-Контакт ми пропонуємо звернути увагу на тканину твіл лайт у класичному чорному відтінку. Матеріал виготовляється з волокон поліестеру та еластану, завдяки чому неймовірно комфортний та простий у носінні. Тканина міцна та зносостійка, надовго зберігає цілісність та насиченість кольору. Костюмний твіл лайт не потребує вибагливого догляду, несхильний до зсідання та утворення ковтунців. Також пропонуємо звернути увагу на костюмну тканину Роріка, що представлена у широкій палітрі відтінків. Тканина з комбінованим складом доволі міцна та щільна, зносостійка і напрочуд естетична.

Брюки bootcut - це не просто модний тренд, а символ відродження класики з новими кольорами та формами. Їх універсальність дозволяє використовувати їх у різних ситуаціях, зберігаючи елегантний та стильний вигляд. Тож не соромтеся експериментувати з цим фасоном і ви побачите, як легко він додасть вашому образу особливого шарму та стилю. А придбати якісні тканини для пошиття брюк вашої мрії можна в інтернет-магазині Текстиль-Контакт.

Автор:Текстиль КонтактТекстиль Контакт
Опубліковано: 16.02.2024